Biografia

Vaig néixer amb una discapacitat física a la cama esquerra però això no m’ha impedit competir ni fer vida normal. Quan tenia nou mesos els meus pares em van dur a la piscina a fer el curs de nadons. Als 3 anys vaig fer els cursets i després vaig fer el salt al Club Natació Martorell.

En els primers dos anys vaig practicar la modalitat de tècniques i estils. Als 11 anys vaig competir per primera vegada en la natació adaptada. Des dels 13 anys formo part de l’equip espanyol de natació adaptada. Fins avui, he competit i he gaudit de diversos campionats de Catalunya, d’Espanya, d’Europa, del món i d’uns Jocs.

Les dues medalles dels Jocs de Rio , les 4 medalles al Mundial de Glasgow i 7 a l’Europeu de Funchal són, de moment, el millor que he viscut com a esportista. L’esport m’està fent créixer com a persona. La natació té uns valors inequívocs com l’esforç, el sacrifici, l’esperit de superació, el treball en equip i el companyerisme que, alhora, són imprescindibles per a la meva vida.

Em trobo en un moment dolç de la meva carrera com a esportista. Ser als Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro ha estat un somni fet realitat! He pogut gaudir d’una  experiència única.