Biografia

Vaig néixer amb una discapacitat física a la cama esquerra però això no m’ha impedit competir ni fer vida normal. Quan tenia nou mesos els meus pares em van dur a la piscina a fer el curs de nadons. Als 3 anys vaig fer els cursets i després vaig fer el salt al Club Natació Martorell. Desde l’any 2015 milito en les files del Club Natació Sant Feliu.

En els primers dos anys vaig practicar la modalitat de tècniques i estils. Als 11 anys vaig competir per primera vegada en la natació adaptada. Des dels 13 anys formo part de l’equip espanyol de natació adaptada. Fins avui, he competit i he gaudit de diversos campionats de Catalunya, d’Espanya, d’Europa, del món i d’uns Jocs.

Les dues medalles dels Jocs de Rio , les 4 medalles al Mundial de Glasgow i 7 a l’Europeu de Funchal són, de moment, el millor que he viscut com a esportista. L’esport m’està fent créixer com a persona. La natació té uns valors inequívocs com l’esforç, el sacrifici, l’esperit de superació, el treball en equip i el companyerisme que, alhora, són imprescindibles per a la meva vida.

Em trobo en un moment dolç de la meva carrera com a esportista. Ser als Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro ha estat un somni fet realitat! He pogut gaudir d’una  experiència única.