Fitxo pel CN Sant Feliu

Fitxo pel CN Sant Feliu
04/05/2017 nuriamarques

Núria Marquès ha posat punt i final a la seva etapa al Club Natació Martorell després de gairebé setze anys arran de la destitució del seu entrenador, Juan Carlos Quevedo com a coordinador de l’entitat. La nedadora de Castellví de Rosanes ha fitxat pel CN Sant Feliu de Llobregat i esgota els seus últims dies de vacances per iniciar una temporada que acabarà als Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro (Brasil). Fins a una vintena de nedadors del CN Martorell han deixat l’entitat aquest estiu.

Després de penjar-se quatre medalles als Mundials de natació adaptada aquest estiu a Glasgow, Marquès s’ha vist obligada a prendre la decisió més difícil de la seva carrera: deixar el CN Martorell. La castellvinenca explica que “tothom sap que la meva prioritat era continuar a Martorell perquè hi nedo des que tenia nou mesos. Em trobo en un any determinant en la meva carrera per la proximitat dels Jocs de Rio i la meva prioritat era seguir entrenant amb el Juan Carlos perquè hi tinc tota la confiança”.

En el seu comiat, Marquès només té paraules d’agraïment per als seus companys: “gràcies a ells he pogut aconseguir tot això. L’amistat ha quedat fora de la piscina i això és el que m’emporto. També vull agrair a presidents, directius, entrenadors i companys que durant tots aquests anys m’han ajudat a millorar i a seguir tenint aquesta passió per nedar”.

Seguirà amb Quevedo

La seva trajectòria i, sobretot, la seva projecció com a nedadora li ha obert les portes al CN Sant Feliu que, per proximitat, serà la nova seu de la jove castellvinenca. Juan Carlos Quevedo seguirà sent l’entrenador de Marquès el curs vinent.

La nedadora explica que “vull donar les gràcies al CN Sant Feliu per totes les facilitats que m’ha posat a l’hora de fitxar-me. Comptar amb el Juan Carlos al meu costat em dóna força per seguir creixent”. Marquès tornarà a l’activitat dilluns vinent, 31 d’agost en un estada a Sierra Nevada amb l’equip espanyol de natació adaptada.

La destitució de Quevedo ha provocat que fins a una vintena de nedadors s’hagin desvinculat del CN Martorell. Destaquen Ares Lucena o Silena González, que també han fet el salt al CN Sant Feliu.