Un 2015 per emmarcar

Un 2015 per emmarcar
21/04/2017 nuriamarques

Glasgow pel record

Aquest 2015 que s’acaba té un moment màgic: el Mundial de Glasgow. Era la primera vegada que jo vaig competir davant les millors nedadores del món i vaig tenir la recompensa d’obtenir quatre medalles (una de plata i tres de bronze). Van ser uns dies molt intensos on vaig poder gaudir del que més m’agrada: la natació.

El moment més trist per mi d’aquest any va ser marxar del Club Natació Martorell després de 15 anys sent casa meva. He tingut la sort, però, que el Club Natació Sant Feliu ha apostat per mi i estic molt feliç en aquesta nova etapa.

El 2016 ja sabeu que el tinc marcat en vermell amb les lletres de Rio de Janeiro. Amb esforç, constància i tenacitat tindré l’oportunitat de disputar els Jocs Paralímpics. Es presenta un any molt especial per mi. Bon any 2016!

 

This ending 2015 has a magic moment: the World of Glasgow. It was the first time competing against the best swimmers in the world and had the reward of winning four medals (one silver and three bronze). They were very intense days where I could enjoy what I like: swimming.

The saddest thing for me this year was time to leave the CN Martorell after 15 years still my home. However I have been fortunate that the CN Sant Feliu opted for me and I am very happy in this new stage.

2016 you know that I have marked in red with the letters of Rio de Janeiro. With effort, perseverance and tenacity I will have the opportunity to contest the Paralympic Games. It presents a very special year for me. Happy 2016!