Al National Paralympic Day

Al National Paralympic Day
03/05/2017 nuriamarques

CONVIDADA AL NATIONAL PARALYMPIC DAY

La nedadora del Club Natació Martorell, Núria Marquès ha estat convidada a participar al National Paralympic Day 2014 que tindrà lloc aquest dissabte al Queen Elizabeth Olympic Park de Londres. La jove de Castellví de Rosanes hi assisteix convidada per la Federació Espanyola de natació adaptada després d’obtenir quatre medalles en els Europeus d’aquest estiu a Eindhoven.

Al National Paralympic Day 2014 hi prendran part els medallistes paralímpics de Gran Bretanya i un seguit de nedadors d’altres països del món convidats en la que hi figura Núria Marquès. La competició consistirà en un duel entre els nedadors de Gran Bretanya i el combinat internacional en dues sessions. La primera, de 10.00 a 12.00 hores i, la segona, de 17.00 a 19.00 hores al Londres Aquatic Center.

El National Paralympic Day 2014 tindrà com a principal al·licient que per primera vegada es viurà una competició al Queen Elizabeth Olympic Park des dels Jocs Paralímpics de Londres 2012.

L’estiu de les quatre medalles

Marquès acomiadarà un estiu per emmarcar després d’obtenir quatre medalles (una de plata i tres de bronze) en el seu primer Europeu de natació adaptada. Tot i ser la nedadora més jove, ha estat una de les sensacions de la delegació espanyola. Des de 2011 col·lecciona títols dels Campionats de Catalunya i Espanya. El seu repte és, ara, el Campionat del Món a Glasgow (2015) i els Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro (2016).