Ja som a Rio

Ja som a Rio
20/04/2017 nuriamarques

Després de molts anys d’esforç ha arribat la recompensa més gran: ja som a Rio de Janeiro! Aprofitaré cada instant per endur-me’l a casa i compartir-lo amb la família, els amics i els companys del club. Divendres m’estreno i participaré en sis proves: 50, 100 i 400 lliures, 100 papallona, 100 esquena i 200 estils.

Hi hem posat moltes hores a l’aigua, també aquest estiu. Arribo preparada per als Jocs, amb molta il·lusió. Aquests dies recordo aquelles persones que, sense elles, no seria aquí. I especialment del meu entrenador, el Juan Carlos, que és gairebé com un psicòleg… M’aixeca quan tinc un mal dia i sap en tot moment allò que necessito per créixer.

Estic nerviosa. Tinc ganes de ser a l’aigua i que comenci la primera prova… La il·lusió, però, ho supera tot. La piscina és molt gran, impressionant. Sóc una afortunada en tots els aspectes i gràcies a la natació m’ha fet créixer com a persona.
Tras años de esfuerzo llegó la recompensa más grande: ya estamos en Rio de Janeiro! Aprovecharé cada instante para llevarmelo a casa y compartirlo junto a mi família, mis amigos y los compañeros de club. El viernes me estreno y participaré en seis pruebas: 50, 100 i 400 libres, 100 mariposa, 100 espalda y 200 estilos.

Hemos trabajado muchas horas en el agua, también este verano. Llego preparada para los Juegos, con mucha ilusión. Estos días me acuerdo de las personas que, sin ellas, no estaría aquí. Y especialmente de mi entrenador, Juan Carlos, que es casi como un psicólogo para mí… Me levanta cuando tengo un mal día y sabe en todo momento lo que necesito para crecer.

Estoy nerviosa. Tengo ganas de estar en el agua y que empiece la primera prueba. La ilusión lo supera todo. La piscina es muy grande, impresionante. Soy una afortunada en todos los aspectos y gracias a la natación he crecido como persona.