Quatre medalles!

Quatre medalles!
03/05/2017 nuriamarques

Núria Marquès s’acomiada del seu primer Mundial de natació adaptada disputat aquesta setmana a Glasgow amb quatre medalles al sarró: una plata (400 lliures) i tres bronzes (100 esquena, 100 lliures i 100 papallona).

La nedadora del CN Martorell s’ha consolidat com una dels referents de la seva categoria i del combinat espanyol de cara als Jocs Paralímpics de Río de Janeiro, l’estiu vinent.

Les medalles, al detall

La jove de Castellví de Rosanes va començar el Mundial sumant la seva primera medalla -de bronze- en la prova de 100 metres esquena amb un temps d’1:10.68, una marca que ha servit per batre rècord d’Espanya. El segon bronze va ser en la prova dels 100 metres lliures amb un temps d’1:04,46, que a priori no comptabilitzava amb l’opció de pujar al podi. Va ser la cursa més èpica de Marquès a Glasgow.

En la prova dels 400 metres lliures Marquès va acabar en segona posició amb un temps de 4:49.47. La cursa va ser apassionant però la jove de Castellví de Rosanes va saber esmunyir-se dels seus rivals directes. La tercera medalla de bronze va ser per en la prova dels 100 m papallona amb un temps d’1:10,01, rebaixant gairebé dos segons la marca de la sèrie preliminar que li ha valgut ser la primera i classificar-se per la final.

En les úniques tres proves que va quedar fora del podi han estat en els 50 m lliures (sisena), 4×100 lliures amb el combinat espanyol (cinquenes) i 4×100 estils (sisenes).

Marquès aterrarà demà al vespre a l’aeroport del Prat. Aquest dimecres la jove de Castellví de Rosanes iniciarà el Campionat de Catalunya d’estiu.