Recta final per a Eindhoven

Recta final per a Eindhoven
03/05/2017 nuriamarques

La nedadora del Club Natació Martorell, Núria Marquès entra en la recta final en la seva participació, per primera vegada, als Campionats d’Europa de natació adaptada que s’estan disputant aquests dies a la ciutat holandesa d’Eindhoven. Fins ara ha disputat tres proves amb un tercer, quart i setè lloc.

Amb una medalla de bronze al sarró després d’acabar tercera a la prova dels 400 metres lliures en la categoria S9, la jove de Castellví de Rosanes té encara quatre proves per intentar penjar-se una altra medalla. Dissabte disputa la prova dels 100 metres esquena, quan faltin 10 minuts per les 10 del matí i la prova de 4×100 lliures relleus a partir de les 7 de la tarda. Diumenge, les dues últimes: la de 100 metres papallona, a un quart d’onze del matí, i la de 4×100 estils relleus a les 7 de la tarda.

Marquès està demostrant molta fermesa en el seu debut en uns campionats europeus fruit del seu treball amb el nou tècnic Juan Carlos Quevedo. La jove de Castellví de Rosanes intentarà arrodonir la seva participació a Eindhoven oferint un alt nivell en les darreres quatre proves.