Última prova del curs

Última prova del curs
04/05/2017 nuriamarques

El Club Natació Martorell comença a posar punt i final a la campanya 2014-2015, i els nedadors més grans de l’entitat han tancat aquest divendres la seva participació al Campionat de Catalunya d’Estiu Júnior Open, celebrat a Mataró.

Dirigits per Juan Carlos Quevedo, fins a 8 nedadors han pres part de la darrera cita de la temporada, proves en què Ares Lucena, de categoria infantil, també els ha acompanyat. Els representants del Club natació Martorell han estat Adrià roca, Oriol Ruiz, Xavier Carrillo, Míriam Monsech, Núria Marquès, Ainhoa Lagares i Teresa Lloret, a més de l’esmentat Ares Lucena.

La competició donava inici el passat dimecres, dia en què Ainhoa Lagares i Teresa Lloret milloraven les seves marques i Núria Marquès aconseguia una desena plaça a la prova de 100 metres esquena, amb un temps d’1,12.64.

Dijous, arribaven fins a 6 proves per als nedadors martorellencs: 400 metres crol per a Adrià Roca i Oriol Ruiz, 50 metres crol per a Xavier Carrillo i Ares Lucena, 200 metres esquena per a Míriam Monsech i Núria Marquès, 50 metres crol per a Ainhoa Lagares, Teresa Lloret i Núria Marquès, 100 metres papallona per a Oriol ruiz, Ainhoa Lagares, Teresa Lloret i Núria Marquès i els 100 metres braça de Xavier Carrillo. D’aquest segon dia, les actuacions destacades van ser la novena plaça de Núria Marquès als 200 metres esquena i la quinzena plaça d’Adrià Roca a la mateixa prova.

Ahir divendres, els representants del CN Martorell nedaven 6 proves més: 100 metres crol l’Ares Lucena, Ainhoa Lagares i Teresa Lloret, 200 metres estils l’Ainhoa Lagares i la Teresa Lloret, 50 metres esquena la Núria Marquès, els 50 metres braça de Xavier Carrillo i dies proves més d’Adrià roca, els 50 metres esquena i els 200 metres estils. Seria, precisament, Adrià Roca, el que aconseguís la millor marca per a l’entitat de Martorell, i és que tornava a sumar una quinzena plaça, en els 50 metres esquena.

Els nedadors de les categories absolutes del Club Natació Martorell, doncs, tanquen la temporada amb aquests resultats i comencen a pensar en la propera campanya.